sâmbătă, 13 aprilie 2013

Twilight Saga: New Moon (2009) BRRip 500 MB


Info Film:


[Calitate]......................BRRip
[Gen]...........................Drama, Fantezie, Dragoste

[Nota IMDB]....................4.5
[Link IMDB]..................... Twilight: New Moon
[Staruri]....................... Kristen StewartChristina JastrzembskaRobert Pattinson

 
[Data aparitie].................2009
[Marime]........................500 MB
[Durata].......................130 minutePoveste:
În Saga Amurg: Lună Nouă, cel de-al doilea film al celebrei serii:Amurg, idila dintre vampir şi o muritoare prinde un nou contur atunci când Bella Swan (Kristen Stewart) se adânceşte în secretele lumii supranaturale - din care îşi doreşte atât de mult să facă parte - numai pentru a se regăsi într-un pericol cu mult mai mare decât înainte.  
 După petrecerea de majorat a Bellei, Edward Cullen (Robert Pattinson) şi familia sa părăsesc oraşul Forks, în dorinţa de a o proteja pe Bella de pericolele iminente ale lumii vampirilor.  Deprimată şi însingurată, ea parcurge cu greu ultimul an de liceu şi descoperă că, de fiecare dată când îşi riscă viaţa, imaginea lui Edward îi apare în minte. Dorinţa arzătoare de a fi împreună cu el o face să se expună unor pericole din ce în ce mai mari. Cu ajutorul prietenului său din copilărie, Jacob (Taylor Lauthner), Bella restaurează o motocicletă veche pe care o va folosi în noile călătorii, iar inima ei îngheţată pare să se deschidă relaţiei cu Jacob - membru al misteriosului clan Quileute  care are propriile secrete periculoase. 
 Dincolo de graniţele timpului şi ale lumii pe care o cunoaştem, Bella şi Edward sunt capabili să îşi sacrifice viaţa pentru a-şi salva povestea de iubire. Un rol decisiv îl vor avea fiinţele supreme din clanul Volturi, cei care împart legea printre vampiri, conducătorii nemiloşi care nu se dau în lături de la nimic pentru a menţine secretă existenţa vampirilor.


Trailer:


Vizionare film online subtitrat:
                        Online pe Fastupload
                        Online pe Nowvideo
 
Link-uri descarcare:
        Server 1 -> Bayfiles

        Server 2 -> Uploaded
        Server 3 -> Billionuploads 
        Server 4 -> Uploadhero

Torrent link YIFY (700 MB)

Descarca subtitrare:
      Click aici
            sau
      Click aici 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu