sâmbătă, 9 martie 2013

Step Up 4: Revolution (2012) BRRip 700 MB

Info Film:


[Calitate]......................BRRip
[Gen]...........................Drama, Musical, Dragoste
[Notă IMDB]....................6.2
[Link IMDB]..................... Step up 4
[Staruri].......................
Kathryn McCormick, Ryan Guzman, Cleopatra Coleman

 
[Dată apariție].................2012
[Mărime]........................700 MB
[Durată]........................99 minute
[Format]........................mkvPoveste:
Prieteni din copilărie, Sean (Ryan Guzman) şi Eddy (Misha Gabriel) sunt chelneri în elegantul hotel Dimont din Miami Beach, deţinut de necruţătorul antreprenor Bill Anderson (Peter Gallagher). În timpul liber, ei conduc o trupă de rebeli, cunoscută sub numele de "The Mob", un grup de dansatori, muzicieni şi artişti avangardişti, care fascinează publicul cu spectacole fenomenale.

Reprezentațiile ilegale ale trupei atrag atenţia fiicei lui Anderson, Emily (Kathryn McCormick), ea însăşi o dansatoare talentată. Tatăl ei o presează să-şi abandoneze visul de o viaţă şi să-şi ia "o slujbă adevărată", aşa că Emily acceptă reticentă să lucreze pentru el, în cazul în care nu este primită în prestigioasa Wynwood Dance Company. După ce asistă însă la un spectacol marca "The Mob", este hotărâtă să se alăture trupei.

Emily şi Sean se întâlnesc la un club de dans, iar el o prezintă grupului, fără să le spună că este fiica şefului. Graţie talentului său impresionant, Emily îşi câştigă un loc în cadrul trupei, dar prezenţa ei provoacă neînţelegeri între Sean şi Eddy. Când Anderson şi tânărul său protejat, Tripp (Tommy Dewey), îşi anunţă planurile de a demola cartierul unde locuiesc membrii "The Mob", pentru a construi un mare centru comercial, trupa pune la cale cele mai îndrăzneţe şi mai spectaculoase apariţii de până atunci, în încercarea de a salva plaja, obligându-i pe Sean şi pe Emily să aleagă între legăturile de familie şi iubire.
Trailer:

 
Link-uri vizionare online subtitrat:
                       Online pe fastupload


Link-uri descarcare:
        Server 1 -> Bayfiles
        Server 2 -> Cyberlocker

        Server 3 -> Peejeshare

Torrent link YIFY (700 MB)

Descarca subtitrare:
 
   Click aici
        sau
  Click aici


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu